top of page

Import

I somras fick vi ett uppdrag avseende logistik och analys av den svenska marknaden åt ett Colombianskt företag.

 

Projektet blev en utmaning för oss. Vår första kund, en ny marknad och en helt ny bransch för oss.

 

Under arbetets gång växte relationen mer till ett internationellt samarbetsprojekt, hantering av den interkulturella kommunikationen, olika tidszoner samt planeringen av olika transportslag.

 

Vi blev motiverade när vi fick förståelse om vad det skulle innebära för de familjer som jobbar på landsbygden i Colombia att nå den svenska och den nordiska marknaden.

 

Våra kaffebönor är odlade av 180 familjer som arbetar hårt för att nå sina drömmar om att deras kaffebönor ska nå så många som möjligt.

vide logistik logo.jpg
COLOMBIAN PLAINS NUEVO.png
Ivan.jpg

Iván Torres

CEO Colombians Plains

Vide Logistik AB and Colombians Plains alliance

papaya pineapple image-from-rawpixel-id-3337287-original.jpg

Resultatet av all kärlek och engagemang är ett kaffe med unik arom och med en smak som har vunnit priser och bemärkelser både i Colombia och Italien.

 

När vi såg detta sa vi till oss själva att vi ska göra vårt yttersta för att hjälpa dessa familjer och deras små företag att nå sina drömmar.

 

Frukterna har en väldigt hög kvalitet, de är odlade, skördade och packade av små företag som samarbetar med varandra för att kunna exportera.

 

Frukterna är alla certifierade av de kontroller som den colombianska myndigheten utför.

 

Detta garanterar att när produkten når konsumenten, behålls den högsta kvaliteten.

 

Vi är många, både i Sverige och i Colombia som förlitar oss på det här projektet och vi har stora förhoppningar om att nå våra mål.  

 

Vi erbjuder er att vara en del av vår spännande resa för att tillsammans erbjuda den svenska marknaden kaffebönor av högsta kvalitet, direkt från odlingsfältet i Colombia till mat- och kaffeborden i Sverige.

bottom of page